Sign In  |  Register
Business Directory at My Huckleberry
FIND A BUSINESS FIND A DEAL EXPERT ANSWERS COUPONS MY ACCOUNT
add listing
My Questions & Answers
Please sign in to view your questions & answers.
ASK A QUESTION Can't find a question with search? Ask a new one.
140 character limit
SEARCH QUESTIONS
Home>Expert Answers>Financial>Financing>Elliott And Associates Corporate Advisory Tips Europe Tokyo Paris Asia - Viisi Asioita Ensimmäistä Kertaa Sijoittajat Täytyy Tietää?

Elliott And Associates Corporate Advisory Tips Europe Tokyo Paris Asia - Viisi Asioita Ensimmäistä Kertaa Sijoittajat Täytyy Tietää?
Uuden vuoden alussa monet ihmiset alkavat ajatella vakavasti tutkia. Tämä on vuosi saada taloutensa kuntoon, varsinkin jos huhuja korko kasvaa osoittautuisi todeksi. Mutta uusille sijoittaa päätöstä siirtää rahaa varastossa voi tuntua pelottava, varsinkin jos olet riippuvainen neuvoja ystävien ja perheen.
39 Months Ago by Angela Cain|Alleene, AR|Financing

1 answer
Kun ymmärrät vinkkejä, uusia sijoittajia aloittaa rauhallisin mielin tietäen niiden investoinnit kasvavat. Tässä on viisi vinkkejä tarkoituksena on saada aloittelijoille alkoi aikoo investoida.

Puhu asiantuntija: paras ensimmäinen askel alkuun sijoittajilla on puhua jollekin, joka on vuosia opiskella markkinoilla ja se on erikoistunut. Oikea asiantuntija on avainasemassa, koska voit antaa tämä henkilö kovalla työllä ansaitut rahat. Vaikka maksut ovat korkeammat taloudellinen neuvonantaja kaupungin (vaikka yleensä vuosimaksut ovat 1 prosenttia yhteensä salkkusi), se on sen arvoista jos että neuvonantaja tuntee myydä ennen rahaston kaatuu ja ostaa kun kalusto on partaalla läpimurto. Vain olla varma, että voit halutessasi ammattimaisia käytät jonkun kanssa, joka ei ansaitse komission puolueetonta neuvontaa.

Monipuolistaa: Yksi vaarallisimmista asioista sijoittaja voi tehdä on laittaa kaiken yhteen paikkaan, varsinkin, jos on olemassa riski. Jokainen dollari vajoamassa suosikkini tech yritys on vaarallinen, vaikka et varma kalusto tulee edelleenkin dominoimaan useita vuosia. Odottamattomien tilanteiden voi pyyhkiä pois vuoden tulos muutamassa päivässä.

Monipuolistaminen voi vähentää riskiä paitsi parantaa voittoja, kun investoinnit oikeiden ryhmitellään yhteen. Monet onnistunut osakkeenomistajat ovat tehneet rahansa varojen yhdistelmä.

Osta pieni, myy korkea: asiantuntijat huomannut että kukoistava market sijoittajat yleensä rohkeasti valita riskialttiiden kannat, kun kamppailee markkinoilla ne kerääntyvät alhaisen riskin investointeja. Mennessä taistelee tämä halu, sijoittajat voivat todella hyödyntää ostaa kun hinnat ovat alhaiset ja odottavat ulos kuin ne nousevat. Tämä ei ole aina helppo tehtävä, koska markkinoilla voi olla arvaamaton ja parhaat asiantuntijat joskus erehtyä.

39 Months Ago by Angela Cain|Sign in to respond
©2018 MyHuckleberry.Com Terms & Conditions  |  Copyright & Privacy Policy  |  Site Map  |  About Us  |  Support  |  Contact  |  Frequently Asked Questions