Sign In  |  Register
Business Directory at My Huckleberry
FIND A BUSINESS FIND A DEAL EXPERT ANSWERS COUPONS MY ACCOUNT
add listing
My Questions & Answers
Please sign in to view your questions & answers.
ASK A QUESTION Can't find a question with search? Ask a new one.
140 character limit
SEARCH QUESTIONS
Home>Expert Answers>Business & Professional Services>Marketing Consultants>BP Holdings Group Press Releases: Avtalen å utforske grunt vann Absheron halvøya?

BP Holdings Group Press Releases: Avtalen å utforske grunt vann Absheron halvøya?
BP og SOCAR signere en avtale om å utforske grunt vann Absheron halvøya

BP og SOCAR (det statlige oljeselskapet i i Aserbajdsjan) i dag signert en ny produksjonsdelingsavtale (PSA) i fellesskap utforske for og utvikle potensielle prospekter i grunt vann området rundt halvøya Absheron i Aserbajdsjan sektor av Kaspihavet.

Denne nye avtalen er del av regjeringens plan for å sikre at alle Aserbajdsjans offshore områder er fullt utforsket.

Produksjonsdelingsavtalen er signert av Rovnag Abdullayev, President av SOCAR på vegne av regjeringen i Aserbajdsjan, og Gordon Birrell, bps Regional direktør for Aserbajdsjan, Georgia og Tyrkia.

Mr Abdullayev sa: "signeringen av denne nye Produksjonsdelingsavtalen, som tydelig dypere våre samarbeid med BP, er en viktig milepæl for alle parter involvert-regjeringen, SOCAR og BP. Det markerer begynnelsen av en ny fase i samarbeidet. Denne fasen vil gjøre oss arbeide sammen for å sikre den langsiktige fremtiden for Aserbajdsjans produksjon gjennom å utforske nye muligheter. Vi ser frem til denne nye muligheten som har mulighet til å bidra til å opprettholde oljeproduksjon i Aserbajdsjan i mange tiår."

Mr Birrell sa: "BP er stolt å innlate seg på denne nye æra av leting i Kaspihavet med SOCAR. Dette åpner et nytt stadium i våre samarbeid. Dette nye partnerskapet er basert på bps omfattende erfaring i ansvarlig å utforske og utvikle i grunt vann områder i verden og vår ekspertise inne benytter den beste teknologien tilgjengelig i bransjen. Så takker vi regjeringen og SOCAR for en mulighet til å distribuere vår kompetanse og teknologi, denne gangen på grunt vann."

PSA kontraktsområdet strekker seg langs margene i Kaspihavet bassenget i Sør på halvøya Absheron. Funksjonene areal vanndyp på opptil 40 meter med potensielle reservoaret dybder på 3000-5000 meter.

Ytterligere informasjon:

Kontor: BP pressekontor
Navn: Tamam Bayatly
Telefon: (+994 12) 5994557

Kontor: SOCARS pressekontor
Navn: Nizameddin Guliyev
Telefon: (+994 12) 521 01 29
112 Months Ago by Elizabeth Garphe|Anderson, AK|Marketing Consultants

0 answers
©2024 MyHuckleberry.Com Terms & Conditions  |  Copyright & Privacy Policy  |  Site Map  |  About Us  |  Support  |  Contact  |  Frequently Asked Questions